Over ons

Stichting Kringloop Velserbroek is een gezellige kringloopwinkel waar gebruikte goederen ingeleverd kunnen worden. Als spullen bij ons worden binnengebracht bekijken wij of het niet stuk is en of het te verkopen is. Daarna worden alle goederen schoongemaakt en komt het in de winkel te liggen waar onze bezoekers deze weer kunnen kopen. Met het verkopen van deze spullen steunt Stichting Kringloop Velserbroek goede doelen!

U kunt bij ons van alles vinden van meubilair, cd’s & dvd’s tot boeken & kleding aan toe, maar ook elektronica & keukenapparatuur. Stichting Kringloop Velserbroek heeft ook een ophaal en bezorgdienst waarmee wij spullen op het gewenste tijdstip bij u kunnen ophalen of bezorgen. Aan het ophalen van goederen zijn geen kosten aan verbonden. Voor het bezorgen vragen wij een kleine onkosten vergoeding.

Stichting Kringloop Velserbroek werkt met vrijwilligers, deze mensen hebben allemaal een eigen functie waar zij zelf goed in zijn. De één is een kassamedewerker en een ander weer een bezorgservice. Maar ook zijn er vrijwilligers die zorgen dat de winkel overzichtelijk is en blijft, is er altijd een vrijwilliger voor de kleding en krijgen de boeken een mooi plekje in de schappen! Zonder deze vrijwilligers zijn wij nergens!